Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

6.280 Gösterim
1 Aralık 2017 12:45
Vizyonda bu hafta: 10 yeni film gösterime giriyor

Aralık ayının ilk hafta sonunda altısı yerli, dördü yabancı olmak üzere toplam on yeni film gösterime giriyor.


Gülse Birsel'in senaryosunu kaleme aldığı, Demet Evgar ile Engn Günaydın'ın başrolünde yer aldığı Aile Arasında, eşi tarafından terk edilen Fikret'in bir kız isteme için baba rolüne girmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Muharrem Özabat'ın yönettiği, Metin Yıldız ile Şener Kökkaya'nın başrollerinde yer aldığı Aşka Geldik, Türkiye'nin kendi hâlinde bir köyüne Almanya'dan bir araştırma ekibinin gelmesiyle gelişen olayları anlatıyor.

Niels Arden Oplev'in yönettiği; Ellen Page, Diego Luna ve Kiefer Sutherland gibi isimlerin yer aldığı Flatliners, ölümden sonrasını araştıran beş tıp öğrencisinin öyküsünü anlatıyor.

Raşit Görgülü'nün yönetmenliğini üstlendiği Geçmişteki Sır, fotoğrafçılık yapan Ali'nin Bosna Hersek'e uzanan hikâyesini anlatıyor.

Kornél Mundruczó'nun prömiyerini Cannes Film Festivali'nde gerçekleştiren filmi Jupiter'in Uydusu, zorluklarla Suriye'den Macaristan'a gelen mülteci Aryan'ın sıra dışı hikâyesini konu ediniyor.

Emre Yeksan'ın yönettiği Körfez, boşandıktan sonra İstanbul'dan İzmir'e dönen Selim'in, aniden şehri kaplayan bir kokuyla birlikte değişen hayatını konu ediniyor.

Fikret Reyhan'ın yönettiği ve ikinci kez vizyon şansı yakalayan Sarı Sıcak, üretim ilişkilerinin değişmesine paralel olarak sermayenin de el değiştirmesi ve bu değişimden etkilenen insanların hikâyelerini anlatıyor.

Tamircikler: Gizli Görev, sadece çocuklar tarafından görülebilen ve bilumum alet edevatları tamir edebilen Tamircikler'in hikâyesini anlatıyor.

Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı Yarını Yok, sadece 24 saatlik yaşam süresi kalan kiralık katil Travis'in, hayatına mal olan insanlarla hesaplaşmasını konu ediniyor.

Ender Özkahraman'ın yazıp yönettiği Zor Bir Karar, babası ve kardeşleriyle birlikte Hakkâri'de yaşayan ve bir kilim atölyesinde çalışan Eylem'in hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.