Peter Jackson yapımcılığında iki yeni Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor

6.944 Gösterim
10 Mayıs 2024 08:29
Peter Jackson yapımcılığında iki yeni Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor

Peter Jackson Orta Dünya'ya geri dönüyor. Yüzüklerin Efendisi üçlemesine imza atan usta sinemacı, bu kez iki yeni Yüzüklerin Efendisi filminin yapımcı koltuğunda oturacak. Bu filmlerden ilkinin Lord of the Rings: The Hunt for Gollum olacağı açıklandı.


Yüzüklerin Efendisi üçlemesiyle epik fantastik türünde altın standardı ortaya koyan Peter Jackson, Hobbit üçlemesinden sonra Orta Dünya'ya geri dönüyor. Warner Bros. Discovery'den yapılan açıklamaya göre, iki yeni Yüzüklerin Efendisi filmi için hazırlıklara başlandı.

 

Peter Jackson'ın bu kez yapımcı koltuğunda oturacağı projelerden ilki Lord of the Rings: The Hunt for Gollum olacak. Yüzüklerin Efendisi üçlemesi ve ilk Hobbit filminde Gollum'a hayat veren Andy Serkis, yalnızca rolüne dönmekle kalmayıp filmin yönetmenliğini de üstlenecek. Gollum'un daha önce sinemada anlatılmamış bir hikâyesine odaklanacak olan filmin 2026 yılında gösterime girmesi planlanıyor. Stüdyo tarafından yeşil ışık yakılan diğer Yüzüklerin Efendisi filmiyle ilgili henüz bir detay paylaşılmadı.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.