Viggo Mortensen'li Şark Vaatleri'nin devam filmi geliyor

5.944 Gösterim
18 Ocak 2017 14:10
Viggo Mortensen'li Şark Vaatleri'nin devam filmi geliyor

David Cronenberg'in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Viggo Mortensen, Vincent Cassel ve Naomi Watts gibi isimlerin yer aldığı Şark Vaatleri'nin devamı geleceği açıklandı.


Videodrome, The Fly, Naked Lunch gibi filmlerle kendine has bir sinema oluşturan David Cronenberg, 2000'ler ile birlikte farklı arayışlara girmişti. 2007 yapımı Şark Vaatleri (Eastern Promises) de, Cronenberg'in bu döneminin en önemli yapıtlarından biri olarak göze çarpıyor. Viggo Mortensen, Naomi Watts ve Vincent Cassel'in yer aldığı film, Londra'daki Rus mafyasının karıştığı olayları peliküle aktarıyordu.

Şark Vaatleri'nin vizyona girdiği dönemde başarılı bulunmasıyla olası bir devam filmi sürekli dillendirilmiş, özellikle 2012 yılında neredeyse prodüksiyon aşamasına gelinmişti. Yıllar sonra gelen yeni bilgilere göre devam filminin çekimlerine önümüzdeki Mart ayı içerisinde başlanacak. Şu an için Body Cross adıyla anılan filmin oyuncu kadrosu ya da rejisi için henüz bir açıklama yok fakat en azından Viggo Mortensen ve Vincent Cassel'in rollerine geri dönmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.