Space Force'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.406 Gösterim
28 Ocak 2022 15:50
Space Force'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

Kadrosunda Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz gibi yıldızları barındıran Netflix dizisi Space Force'un 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, 18 Şubat'tan itibaren ekranlarda olacak.


Steve Carell ve The Office'de birlikte çalıştığı senarist Greg Daniels'ın yaratıcılığını yaptığı, ABD Silahlı Kuvvetleri'nin yeni kolu olan ABD Uzay Kuvvetleri'ni göreve hazırlamaktan sorumlu grubun başından geçen olayları hiciv türünde ele alan Netflix komedi dizisi Space Force'un 2. sezonundan fragman yayınlandı. İlk sezon gibi 10 bölümden oluşan fakat bölüm süreleri azaltılan dizinin yeni sezonu, 18 Şubat'tan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak. 

 

Dizide; Steve Carell Space Force'un uzay operasyonlarının başındaki General Mark R. Naird'e, John Malkovich ekibin baş bilim adamı Dr. Adrian Mallory'e, Ben Schwartz sosyal medya direktörü F. Tony Scarapiducci'ye hayat verirken Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang ve Don Lake gibi oyuncular bu üçlüye eşlik ediyor. 

 

General Naird ve ekibinin, yeni gelen yönetime kendilerini kanıtlamaları için verilen kısıtlı sürede baskı altında çalışmalarına karşın rahat tarzlarından hiçbir şey kaybetmediklerini gösteren 2. sezon fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist, THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.