Oyunbozan Ralph devam filmi ile beyazperdeye geri dönüyor!

3.828 Gösterim
1 Temmuz 2016 16:48
Oyunbozan Ralph devam filmi ile beyazperdeye geri dönüyor!

Disney, 2012 yapımı sevilen animasyon Oyunbozan Ralph'ın (Wreck-It Ralph) devam filminin 2018 yılı içerisinde vizyona gireceğini açıkladı.


Disney, tam 13 yıl sonra gelen Kayıp Balık Nemo'nun devam filmi Kayıp Balık Dori'nin gişedeki başarısını kutlarken devam filmleri konusunda bu sonuçtan ilham almışa benziyor. Öyle ki Disney, 2012 yılında vizyona soktuğu ve oldukça beğenilen animasyon filmi Oyunbozan Ralph'ın (Wreck-It Ralph) devam filmi için bir vizyon tarihi verdi bile.

Oyunbozan Ralph'ın yönetmen koltuğunda oturan ve bu sene içerisinde vizyona girip dünya genelinde $1 milyar hasılat elde etmeyi başaran Zootropolis: Hayvanlar Şehri'nin de yönetmenliğini yapan Rich Moore'un seriye geri döndüğü filmde, John C. Reilly ve Sarah Silverman da karakterlerini yeniden seslendirecek. Henüz adı belirlenmemiş olan devam filminin şu an için belirlenen vizyon tarihi ise 9 Mart 2018. Senarist Phil Johnston'ın belirttiğine göre devam filminde Ralph ve Vanellope, bu sefer internet dünyasını mesken tutacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.