Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerinde yer aldığı Mavi Mağara filminin çekimleri başladı

2.061 Gösterim
8 Nisan 2024 15:09
Kerem Bürsin ve Devrim Özkan'ın başrollerinde yer aldığı Mavi Mağara filminin çekimleri başladı

Kerem Bürsin'in başrolü Devrim Özkan ile paylaştığı, Prime Video orijinal yapımı Mavi Mağara filminin çekimleri başladı. Film, 2024 yılı içerisinde ekranlara gelecek.


Yerli yapımı ilk orijinal film projesi Rüyanda Görürsün geçtiğimiz sene seyirciyle buluşan Prime Video'nun orijinal filmi Mavi Mağara'nın çekimleri başladı. Senaryosunu Kerem Bürsin ve Osman Kaya’nın kaleme aldığı film, deniz kuvvetlerinde asker olan Cem ile ölmekte olan eşi Alara'nın hikayesine odaklanıyor.


Yapımcılığını Ay Yapım ve Braveborn Films'in üstlendiği Mavi Mağara filminin çekimleri İstanbul'da başladı. Kerem Bürsin'in başrolü Devrim Özkan ile paylaştığı Mavi Mağara filminde asker Cem eşini kanserden kaybedince, büyük sevgisini bir gün göstereceğine söz verdiği yer olan “Mavi Mağara”ya doğru bir yolculuğa başlar. Bu yolculuk, Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşecektir. Romantik türdeki film 2024 yılı içerisinde Prime Video'da seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.