Box Office ABD: Zendaya'lı Rekabet filmi 15 milyon dolarla gişenin zirvesine yerleşti

1.120 Gösterim
29 Nisan 2024 12:08
Box Office ABD: Zendaya'lı Rekabet filmi 15 milyon dolarla gişenin zirvesine yerleşti

Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist'in başrollerini paylaştığı tenis draması Rekabet (Challengers), 15 milyon dolar hasılatla Box Office ABD'ye birinci sıradan giriş yaptı.


Luca Guadagnino'nun yeni filmi Rekabet (Challengers), eleştirmenlerden tam not aldıktan sonra gişede de ilk hafta sonunda hatırı sayılır bir performans sergiledi. Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist'in başrollerini paylaştığı film, ABD'de gösterimdeki ilk üç gününde 15 milyon dolar hasılata erişti ve gişenin yeni lideri oldu.

 

Hristiyan rock ikilisi For King & Country'nin hikâyesinden uyarlanan Unsung Hero, 7,75 milyon dolarla açılışını ikinci basamakta gerçekleştirirken, dünya genelinde 500 milyon dolar baremini geride bırakan Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire) 7,2 milyon dolar hasılatla üçüncü sıradaki yerini korudu. İç Savaş (Civil War), gösterimdeki üçüncü hafta sonunu 7 milyon dolarla dördüncü sırada kapatırken, Tutsak Abigail (Abigail) ise 5,25 milyon dolarla listenin beşinci basamağında yer alan yapım oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (26-28 Nisan 2024) 

 

1- Rekabet (Challengers) - 15 milyon dolar 

2- Unsung Hero - 7,75 milyon dolar 

3- Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire) - 7,2 milyon dolar 

4- İç Savaş (Civil War) - 7 milyon dolar 

5- Tutsak Abigail (Abigail) - 5,25 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.