Hugh Jackman'lı Logan'ın kötüsünden ilk görsel

3.809 Gösterim
11 Ekim 2016 14:00
Hugh Jackman'lı Logan'ın kötüsünden ilk görsel

Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak izleyeceğimiz Logan'dan, Profesör X ile filmin ana kötüsü Pierce'ın da içerisinde bulunduğu görseller yayınlandı.


X-Men serisinin favori karakterlerinden biri olan Wolverine'in sinema macerası, kendisiyle özdeşleşen Hugh Jackman'ın performansı vesilesiyle X-Men filmlerinden farklı bir yöne evrilmişti. Kendi filmlerine kavuşan Wolverine'in hikâyesi, X-Men Başlangıç: Wolverine (X-Men Origins: Wolverine) ve Wolverine (The Wolverine) filmleriyle devam etmişti. Arada X-Men: Geçmiş Günler Gelecek (X-Men: Days of Future Past) filminde de yer alan Hugh Jackman'ı (Oyuncu son X-Men filmi Apocalypse'te de ufak bir cameoda bulunmuştu) son kez Wolverine olarak izleyeceğimiz Logan'ın afişi geçen günler içerisinde yayınlanmıştı.

Afişle beraber Logan'dan yeni görseller de düşmeye başladı. 3 Mart 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmden, Patrick Stewart'ın yeniden hayat vereceği Profesör X ve Narcos dizisiyle tanınan Boyd Holbrook'un canlandıracağı sayborg ordusu Reavers'ın başındaki kötü karakter Donald Pierce'ın aralarında bulunduğu görseller yayınlandı. Görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.