Halo'nun dizi uyarlamasından fragman yayınlandı

2.964 Gösterim
31 Ocak 2022 12:30
Halo'nun dizi uyarlamasından fragman yayınlandı

XBox'ın sevilen video oyun serisi Halo'nun 24 Mart'ta başlayacak dizi uyarlamasından fragman yayınlandı. Dizi, Paramount+'ta izleyiciyle buluşacak.


Paramount+, AFC şampiyonluk maçının devre arasında XBox'ın sevilen video serisi Halo'nun uzun süredir beklenen dizi uyarlamasından fragman yayınladı. Dizi, 24 Mart'tan itibaren Paramount+ ekranlarında olacak. 26. yüzyılda insanlık ile Covenant olarak bilinen uzaylılar arasındaki çatışmayı konu edinen oyunun dizi projesi yaklaşık 8 yıl önce ilk kez gündeme gelmiş, Xbox Entertainment Studios önce Showtime ile anlaşmış fakat proje bir türlü sonuca ulaşamayınca geçtiğimiz yıl şubat ayında dizi Paramount+'a geçiş yapmıştı.

 

Dizide, oyun serisinin ana kahramanı Master Chief'e Pablo Schreiber, Spartan askerlerini yaratan Dr. Halsey'e ise Natascha McElhone hayat verirken, Jen Taylor oyunda olduğu gibi kilit karakterlerden Cortana'yı seslendiriyor. Bokeem Woodbine, Shabana Azmi, Natasha Culzac, Olive Gray, Yerin Ha, Bentley Kalu, Kate Kennedy, Charlie Murphy, Danny Sapani, Ryan McParland, Burn Gorman ve Fiona O’Shaughnessy ise onlara eşlik eden isimler olarak dizinin kadrosunda yer alıyor.

 

Steven Spielberg'ün şirketi Amblin, Showtime ve video oyun geliştiricisi 343 Industries'in yapımını birlikte üstlendiği Halo'nun fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.