Box Office ABD: Trendeki Kız zirveden giriş yaptı

3.131 Gösterim
10 Ekim 2016 13:50
Box Office ABD: Trendeki Kız zirveden giriş yaptı

Paula Hawkins'in çok satan romanından sinemaya uyarlanan Trendeki Kız (The Girl on the Train), ilk hafta sonunda elde ettiği hasılatla Box Office ABD listesine zirveden giriş yaptı.


Paula Hawkins'in dünya genelinde çok satan romanından sinemaya uyarlanan, Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans, Rebecca Ferguson gibi isimlerin yer aldığı Trendeki Kız (The Girl on the Train), Amerika'da vizyondaki ilk hafta sonunda elde ettiği $24.66 milyon elde ederek Box Office ABD listesine zirveden giriş yaptı.

Zirvede açılış yapan Trendeki Kız'ı takip eden yapım ise Tim Burton'ın yeni filmi Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children), ikinci hafta sonunda $15 milyon hasılat elde etti. Böylelikle film, on gün içerisinde dünya genelinde $145 milyon hasılata ulaşmış oldu. Mark Wahlberg'in başrolünde yer aldığı Deepwater Horizon: Büyük Felaket listenin üçüncü sırasında yer alırken gösterimdeki üçüncü haftalarını yaşayan Muhteşem Yedili (The Magnificent Seven) ve Leylekler (Storks) ise sırasıyla dördüncü ve beşinci sıralardan kendilerine yer buldular. Sundance'taki prömiyerinden sonra Oscar'ın en önemli adaylarından biri olarak gösterilen fakat yönetmeni ve başrolü Nate Parker'ın 1999 yılında adının karıştığı tecavüz davasının ortaya çıkması sonrası kaderi farklı bir yöne evrilen The Birth of a Nation, vizyondaki ilk hafta sonunda beklentilerin altında kalarak Box Office ABD'nin altıncı sırasında yer aldı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.