Bad Boys serisinin yeni filmi Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç'ten fragman yayınlandı

1.522 Gösterim
27 Mart 2024 15:11
Bad Boys serisinin yeni filmi Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç'ten fragman yayınlandı

Bad Boys serisinin dördüncü filmi Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç'ten (Bad Boys: Ride or Die) fragman yayınlandı. Martin Lawrence ve Will Smith'i yeniden bir araya getiren film, 7 Haziran 2024'te sinemalarda gösterime girecek.


1995 yılında Michael Bay'in yönettiği filmle başlayan Bad Boys serisi, dördüncü filmle devam ediyor. Pandemi öncesi Martin Lawrence ve Will Smith'in yıllar sonra bir araya gelip çektiği üçüncü film Bad Boys: Her Zaman Çılgın (Bad Boys for Life), dünya genelinde 426,5 milyon dolar hasılata erişmişti. İkilinin bir kez daha başrolleri paylaştığı dördüncü film Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç'ten (Bad Boys: Ride or Die) fragman yayınlandı.

 

Üçüncü filmde olduğu gibi yönetmen koltuğunda Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın oturduğu film, Miami'nin artık yaşını almış olan uçarı polis ikilisinin bu kez yapılan bir tezgah sonucu kaçak konumuna düşmelerini anlatıyor. Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Núñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Tiffany Haddish, Rhea Seehorn, Joe Pantoliano gibi isimlerin Lawrence ve Smith'e eşlik ettiği Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç (Bad Boys: Ride or Die), 7 Haziran 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.