Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

1.812 Gösterim
2 Mayıs 2024 12:27
Zeytin Ağacı dizisinin 2. sezon yayın tarihi belli oldu

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz'ın yer aldığı, ilk sezonuyla Netflix'in globalde en çok ilgi toplayan Türkiye yapımlarından biri olan Zeytin Ağacı'nın 2. sezon yayın tarihi duyuruldu.


2023 yazında gerek ülkemizde gerekse dünya genelinde ilgi toplayan Netflix dizisi Zeytin Ağacı'nın 2. sezon yayın tarihi belli oldu. İlk sezonda olduğu gibi Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı Zeytin Ağacı'nın 2. sezonu, 11 Temmuz'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

 

Ayvalık'ta kendilerine yeni bir başlangıç yapan üç yakın arkadaş Ada, Leyla ve Sevgi'ye hayat veren Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz'a Aytaç Şaşmaz'ın katıldığı 2. sezonun paylaşılan konusu ise şöyle: 

 

Ayvalık'ta yeni bir hayata başlayan Ada (Tûba Büyüküstün), Leyla (Seda Bakan) ve Sevgi’nin (Boncuk Yılmaz) karşısına yepyeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle uğraşırken, Leyla ise yeni bir iş kurmaya çalışmaktadır. Sevgi'nin ise bu sefer yakınlarından bile sakladığı bir sırrı vardır.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.