The Boys'un 4. sezonundan fragman yayınlandı

1.317 Gösterim
5 Mayıs 2024 02:03
The Boys'un 4. sezonundan fragman yayınlandı

Prime Video'nun sevilen dizisi The Boys'un dördüncü sezonundan fragman yayınlandı. Butcher ve arkadaşlarının Homelander'a karşı savaşının iyice kızışacağı dördüncü sezon, 13 Haziran'dan itibaren seyirciyle buluşacak.


Prime Video'nun 2019 yılında yayınlanmaya başladığından beri en çok seyredilen dizilerinden biri olan The Boys'un merakla beklenen dördüncü sezonundan fragman yayınlandı.

 

Başta Homelander olmak üzere ABD'yi hamasi ve popülist söylemlerle domine eden kötücül süper kahramanlara karşı mücadele eden Butcher ve arkadaşlarının hikâyesini anlatan The Boys, dördüncü sezonuyla hâlihazırda kanlı olan bu mücadeleyi daha da vahşi bir boyuta sürükleyecek. Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty gibi isimlerin rollerine geri döndüğü yeni sezonda, ünlü oyuncu Jeffrey Dean Morgan insanlığa tehlike arz etmeye başlayan süper kahramanların yok edilmesini isteyen bir karakterle kadroya dahil oluyor. 

 

The Boys'un dördüncü sezonunun ilk üç bölümü, 13 Haziran 2024'te Prime Video'da yayınlanacak. Sekiz bölümden oluşacak sezonun kalan bölümleri ise haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.