Box Office ABD: Dublör filmi 28,5 milyon dolarla gişenin yeni lideri!

997 Gösterim
6 Mayıs 2024 13:07
Box Office ABD: Dublör filmi 28,5 milyon dolarla gişenin yeni lideri!

Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın başrollerini paylaştığı aksiyon-romantik komedi filmi Dublör (The Fall Guy), ABD'de ilk üç günde elde ettiği 28,5 milyon dolar hasılatla gişenin yeni lideri oldu.


Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın başrollerinde yer aldığı Dublör (The Fall Guy), beklentilerin bir miktar gerisinde kalan bir performansla açılışını gişenin zirvesinde gerçekleştirdi. 140 milyon dolar prodüksiyon maliyetine sahip olan film, ABD'de ilk hafta sonunda 28,5 milyon dolar elde etti.

 

4 Mayıs Star Wars Günü vesilesiyle yeniden gösterime giren Star Wars: Bölüm 1 - Gizli Tehlike (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace), 8,08 milyon dolar hasılata ulaşarak sürpriz bir şekilde listenin ikinci sırasında yer alırken, bir önceki hafta sonunun lideri Rekabet (Challengers) 7,65 milyon dolarla haftayı üçüncü basamakta kapattı. Haftanın bir diğer öne çıkan yeni filmi Tarot, 6,5 milyon dolarla açılışını dördüncü sırada gerçekleştirirken, Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire) ise 4,5 milyon dolarla ilk beşi tamamlayan film oldu.

 

Box Office ABD - Hafta Sonu Top 5 (03-05 Mayıs 2024) 

 

1- Dublör (The Fall Guy) - 28,5 milyon dolar

2- Star Wars: Bölüm 1 - Gizli Tehlike (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace) - 8,08 milyon dolar 

3- Rekabet (Challengers) - 7,65 milyon dolar

4- Tarot - 6,5 milyon dolar 

5- Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk (Godzilla x Kong: The New Empire) - 4,5 milyon dolar

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.